casa andrei plaiul foii
casa andrei plaiul foii
Blog Article
cabana popasul craiului
Trebuie să pășiți foarte atent, o să urcați astfel aproximativ o oră. Traseul devine tot mai abrupt, apar și câteva lanțuri și o urcare foarte înclinată pe pietre.
Jurnal de tabără – Ziua four – O zi cu de toate: aniversare, drumeție la locul unde prefera să bea apă Ceaușsescu, la lacul „de smarald”, foc de tabără și… aflați din jurnal
Cabana este situata langa padure la poalele muntilor Piatra Craiului intre Bran si Zarnesti cu o amplasare deosebita intr-un loc izolat. Prin gradina trece un parau limpede ce isi ia izvorul din munte, oferindu-ti un cadru ...
Un foisor de socializare, langa toalete si un loc de gratar cu doua vatre de foc, loc de joaca pentru copii si un restaurant aproape.
mai multe info
Inceputul traseului. Pana aici se poate ajunge cu masina. Mai sus sunt coordonatele exacte ale acestui loc.
At this descopera stage we had been previously fairly worn out and we had to search out all the concentration and interior strength to move with achievements.
Există foarte weather plaiul foii multe locuri de camping în România, unele cunoscute, altele mai puțin cunoscute, în care mersul cu cortul sau rulota poate fi o adevărată plăcere. Află website din acest articol ce trebuie să iei cu tine și care sunt locurile de campare a rulotelor și corturilor în România ce benefită vizitate.
That you magura plaiul foii are about to report this weather station for undesirable data. Remember to find the information which is incorrect.
Drumul dintre Zărnești și Plaiul Foii este asfaltat, poate fi parcurs cu orice fel de mașină, de la cabană puteți închiria biciclete, mai jos spre Zărnești este și cabana Popasul Craiului, cabană treatment ocupa locul doi pe lista mea în cazul în treatment nu reușeam să găsesc o cameră liberă, unde puteți face echitație.
Locatia este foarte frumoasa, campingul este destul de mare. Sunt locuri individuale pentru rulote, prevazute cu apa si curent. Ultima perioada a fost una foarte ploioasa si a avut cateva probleme cu aluviunile aduse de apa de pe munti, dar una peste alta campingul este ok de vizitat.
Traseele de legătură de aici sunt: către Valea Dâmboviței prin Valea Tămașului, pe triunghi galben;
Urmeaza o urcare sustinuta prin padure pana la refugiul Spirla. Aici se afla si un mic izvor, dar nu este asa vizibil, asa ca cel mai bine va aprovizionati cu apa de la plecare. Acest izvor este ultima sursa de apa din acest traseu.
Ziua 2 – Drumeţie, descoperirea refugiului, confecţionarea de arcuri şi săgeţi si montarea cortului